Awareness opleidingen

Onze Awareness opleidingen bieden inzicht in wet- en regelgeving en maken de vertaalslag naar de praktijk.

Overzicht van alle Awareness opleidingen

Awareness

AVG Awareness

Online
1-2 uur
per direct
NL, EN
Awareness

Cyber Security Awareness

Online
1-2 uur
per direct
NL, EN
Awareness

ESG Awareness

Online
1-2 uur
Per direct
NL, EN
Awareness

Fiscale Integriteit Awareness

Online
1-2 uur
Per direct
NL, EN
Awareness

Marktmisbruik Awareness

Online
1-2 uur
per direct
NL, EN

Wij vinden dat onze trainingen en e-learnings praktische relevantie moeten hebben voor al onze cursisten. Daarom passen we onze standaardprogramma’s graag voor je aan, zodat ze aansluiten bij wat er in jouw organisatie speelt.

Meer over maatwerk

Ontwikkeld door specialisten

De Awareness opleidingen worden ontwikkeld door gespecialiseerde consultants van Charco & Dique, aangevuld met de praktische expertise van (externe) deskundigen. De consultants zijn werkzaam bij allerlei typen organisaties binnen de financiële sector. Hierdoor weten ze precies hoe de dagelijkse praktijk van financiële professionals eruitziet en welke impact (nieuwe) wetten hebben op de financiële dienstverlening.

De eindredactie wordt gedaan door onze learning consultants. Zij beschikken over de benodigde vakinhoudelijke en didactische kennis. Deze combinatie leidt tot overzichtelijke opleidingen vol handvatten die je helpen de kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen. Zo creëren we opleidingen die jouw kennis up-to-date houden en je écht beter maken in je werk.

Persoonlijk advies

Interesse in een praktische opleiding die jouw werknemers met plezier zullen volgen? Een inschrijving is zo geregeld. Neem contact met ons op, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Bel mij terug