Online informatiebijeenkomst Compliance Officer opleiding


Dinsdag 8 februari 2022, 16:00-17:00

Heb je interesse in onze Compliance Officer opleiding, maar weet je nog niet goed wat je kunt verwachten? Tijdens een online informatiebijeenkomst op 8 februari 2022 lichten we de opleiding verder toe en kun je al je brandende vragen stellen.

Het programma:

 • 16:00 – 16:15: Wat maakt onze Compliance Officer opleiding uniek?
  Mark van de Weijer van The Ministry of Compliance vertelt over de filosofie achter de opleiding en legt uit hoe het programma is opgebouwd.
 • 16:15 – 16:25: ‘Ik als Compliance Officer’
  Trainer & coach Jonathan Boxer licht het onderdeel ‘ik als compliance officer’ toe; een module die diverse malen terugkomt in de opleiding, waarin je eigen fuctioneren als compliance officer centraal staat.
 • 16:25 – 16:35: Ondersteuning door mentoren
  Een van de mentoren, een ervaren compliance consultant van Charco & Dique, vertelt over de begeleiding die cursisten tijdens de opleiding krijgen.
 • 16:35 – 16:45: Ervaring van een cursist
  Een deelnemer van de opleiding deelt zijn of haar ervaringen.
 • 16:45 – 17:00: Vragenronde
  In het laatste kwartier van de bijeenkomst krijg je de kans om alle vragen te stellen die je tussendoor niet hebt kunnen stellen. Zowel aan de trainers als aan de deelnemer(s).

Goed om te weten

De bijeenkomst vindt plaats via Teams. Na aanmelding ontvang je direct een mail met link naar de bijeenkomst.

Ben je verhinderd op 8 februari? Op 9 februari organiseren wij ook een Engelstalige informatiebijeenkomst. Meer informatie vind je op deze pagina.

Meld mij aan

Bel mij terug