De opleider voor organisaties

The Ministry of Compliance is dé opleider voor financiële organisaties. Wij verzorgen zowel DSI-gecertificeerde opleidingen als andere opleidingen op het gebied van compliance en risk management. Onze opleidingen zijn actueel, sluiten aan bij de praktijk en worden aangeboden in een aantrekkelijke online leeromgeving. Want leren hoort leuk te zijn, zelfs als het verplicht is.

Benieuwd hoe we onze opleidingen kunnen aanpassen aan jouw dagelijkse praktijk?

ESMA-compliant via PV-programma's

Onze Permanent Vakbekwaam (PV)-programma’s helpen financiële professionals te voldoen aan de ESMA-richtlijnen. Zo blijven ze op een makkelijke manier op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied en houden ze hun DSI-certificering up-to-date. Enkele kenmerken van onze PV-programma’s:

  • Laagdrempelig
  • Maatwerk
  • Studieduur
  • Rapportages

Laagdrempelig

Onze programma’s worden op een laagdrempelige manier aangeboden, zowel via onze online leeromgeving als via de app van aNewSpring. Je kunt ze volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Maatwerk

We passen de door DSI voorgeschreven onderwerpen graag voor je aan, zodat ze aansluiten bij wat er in jouw organisatie speelt. Ook het personaliseren van de inhoud en het combineren van onderwerpen uit verschillende registers is mogelijk. Dit doen we uiteraard zonder de DSI-leerdoelen uit het oog te verliezen. Lees meer over de mogelijkheden tot maatwerk.

Studieduur

De gemiddelde studieduur voor PV-programma’s is 20 minuten per onderwerp. Per jaar zal de totale studiebelasting tussen de 3 en 6 uur liggen, afhankelijk van de certificering.

Rapportages

In onze online leeromgeving kun je via een gratis toegankelijk dashboard rapportages van individuele deelnemers inzien en exporteren. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de voortgang van de cursisten. Lees meer over het rapportage dashboard.

Compliance en risk management

Ook zonder DSI-certificering is het belangrijk voor financiële professionals om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarom bieden wij behalve ESMA-opleidingen ook andere opleidingen aan op het gebied van compliance en risk management, zoals een Cyber Security Awareness training en een Wwft Awareness training. Daarnaast ontwikkelen wij doorlopend nieuwe online en blended opleidingen.

Download hier onze brochure.

Start met leren

Contact

Interesse in een praktische opleiding die jouw werknemers met plezier zullen volgen? Een inschrijving is zo geregeld. Neem contact met op ons, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Bel mij terug