DSI Adviseren Treasury

 • Categorie
  DSI Treasury
 • Type
  Online
 • Doorlooptijd
  1 jaar
 • Startdatum
  per direct
 • Kosten
  €160,-
 • Talen
  NL, EN

Adviseer jij professionele cliënten over het afdekken van financiële risico’s, zoals het zoals het renterisico, valutarisico en commodityrisico? En wil je jouw DSI-registratie Adviseren Treasury behouden? Dit programma helpt je permanent vakbekwaam te blijven op alle onderwerpen die DSI voorschrijft. Daarmee voldoe je ook aan de ESMA-richtsnoeren op het gebied van kennis en vakbekwaamheid.

Vooropleiding

De DSI Adviseren Treasury e-learning is een opleiding op HBO-niveau, bedoeld om jouw kennis van het vakgebied actueel te houden. We gaan er daarom vanuit dat je het opleidingsniveau hebt dat nodig is voor de DSI-certificering waar dit programma voor geldt.

Doelstelling

 • Aantoonbaar permanent vakbekwaam
 • Op de hoogte van de actualiteiten binnen het treasury vakgebied
 • Opgedane kennis direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk
 • Automatische verlenging van jouw DSI-registratie

Opzet en toetsing

Nulmeting

Elk onderwerp start met een nulmeting. Hiermee kan je bepalen wat je al van een onderwerp weet. Als je al bekend bent met de theorie kun je direct door naar de toets.

Theorie

 1. Product
 2. Markt
 3. Wet- en regelgeving
 4. Klant
 5. Actuele ontwikkelingen

Toetsing

De onderwerpen eindigen allemaal met een korte toets van één of enkele vragen. Om je DSI-certificering te verlengen moet je aan het eind van het kalenderjaar minimaal 80% van de toetsen hebben behaald. Het certificaat DSI Permanent Vakbekwaam ontvang je pas als je alle toetsen succesvol hebt afgerond. Je kan de toetsen zo vaak maken als je wilt.

Certificaat DSI Permanent Vakbekwaam

Studiebelasting

Het PV-programma DSI Adviseren Treasury loopt per kalenderjaar. De gemiddelde studieduur per onderwerp is 20 minuten. De studiebelasting op jaarbasis ligt tussen de 3 en 6 uur, afhankelijk van jouw tempo en voorkennis.

Vragen?

Plan een Teams afspraak in

Heb je vragen over dit DSI programma? Onze learning specialisten staan je graag te woord. Plan direct een Teams afspraak met ons in.

Plan een afspraak in
Calendly

Wat onze cursisten zeggen

‘’Actuele en interessante onderwerpen. Was leuk en informatief! Heerlijke manier van ‘leren’.’’

‘’Goed overzicht van deze belangrijke ontwikkelingen. Prima tekst en toets.’’

‘’Handige theorie. Heel toepasbaar en helder uiteengezet. Goed leesbaar in begrijpelijke taal.’’

‘’Nuttige informatie. Moeilijke stof maar wel leerzaam!’’

‘’Prima in de dagelijkse praktijk toepasbare info. Interessante onderwerpen waar we dagelijks veel mee te maken krijgen.’’

‘’Prima actuele theorie! Diversiteit aan thema’s en zowel macro als micro.’’

Waarom het PV-programma DSI Adviseren Treasury?

 • Ontwikkeld door specialisten van Projective Group, die weten hoe de praktijk van financiële professionals eruitziet.
 • Flexibel leren waar en wanneer het jou uitkomt, via onze online leeromgeving of app.
 • Nulmeting aan het begin van ieder onderwerp om te bepalen of je direct door kan naar de toets of beter eerst het onderwerp kan bestuderen.
 • Theorie met variatie aan werkvormen: van nieuwsberichten tot podcasts.
 • Automatische verlenging van jouw DSI-registratie.

DSI Permanent Vakbekwaam 2023

Je kunt je nu inschrijven voor de DSI Permanent Vakbekwaam programma’s voor 2023. Meld je aan via de button rechts in je scherm en ga direct van start.

Wil je een groep cursisten in één keer aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven?

The Ministry of Compliance maakt onderscheid tussen individuele inschrijvingen en aanmeldingen namens een organisatie. Als individu kun je via de website inschrijven door middel van de ‘Direct inschrijven’ button. Vervolgens kun je meteen van start.

Organisaties die meerdere cursisten tegelijk willen inschrijven, kunnen contact met ons opnemen. Wij nemen dan binnen één tot twee werkdagen contact met je op, zodat de cursisten zo snel mogelijk van start kunnen.

Hoe zijn de opleidingen te volgen?

Onze opleidingen worden op een laagdrempelige manier aangeboden, zowel via onze online leeromgeving als de app van aNewSpring. Je kunt dus studeren waar en wanneer het jou uitkomt.

Ook bieden wij ‘blended’ opleidingen aan. Hierbij combineren wij de voordelen van online en klassikaal leren. Als dit het geval is, zie je bovenin de balk op de opleidingspagina ‘gemixt’ staan, in plaats van ‘online’.

Hoe zit het met rapportages?

Aantoonbare vakbekwaamheid vraagt om goede rapportage. Daarom kun je binnen onze online leeromgeving gemakkelijk rapportages maken en exporteren via een gratis toegankelijk dashboard. Als individuele deelnemer kun je zelf je voortgang bijhouden. Als organisatie kun je tevens een contactpersoon aanwijzen die inzicht heeft in de voortgangsrapportages van de gehele groep deelnemers. Hier lees je meer over het rapportagedashboard.

Wat zijn de mogelijkheden tot maatwerk?

Wij vinden dat onze opleidingen praktische relevantie moeten hebben voor alle cursisten. We passen onze standaardprogramma’s graag voor je aan, zodat ze aansluiten bij wat er in jouw organisatie speelt. Je kunt content personaliseren of een combinatie maken van onderwerpen uit verschillende DSI-registers. Lees meer over de mogelijkheden tot maatwerk.

Bel mij terug