DSI PV-programma's

Als financiële professional kun je bij stichting DSI een certificering aanvragen. Hiermee laat je zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en eisen op het gebied van integriteit, kennis en vakbekwaamheid.

Er zijn in totaal tien DSI-registers waarvoor professionals zich kunnen certificeren. The Ministry of Compliance biedt als enige op de markt Permanent Vakbekwaam (PV)-programma’s aan voor alle registers, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Permanent Vakbekwaam

Om je DSI-certificering te behouden moet je jouw vakbekwaamheid aantoonbaar up-to-date houden met verplichte PV-opleidingen. Deze door DSI geaccrediteerde opleidingen houden je op de hoogte van updates in wet- en regelgeving en toetsen je op integriteit, kennis en vakbekwaamheid. Na succesvolle afronding van een DSI-opleiding van The Ministry of Compliance ben je op de hoogte van alle onderwerpen die DSI voorschrijft. Ook voldoe je direct aan de ESMA-richtsnoeren op het gebied van kennis en vakbekwaamheid, indien deze van toepassing zijn.

Je hebt jaarlijks tot 1 januari de tijd om een PV-programma voor jouw DSI-certificering te doorlopen.

 

Waarom een PV-programma van The Ministry of Compliance?

  • Ontwikkeld door specialisten: de programma’s zijn ontwikkeld door specialisten van Projective Group, die weten hoe de praktijk van financiële professionals eruitziet.
  • Nulmeting: ieder PV-programma start met een nulmeting om te bepalen of je direct naar de toets kan of beter eerst het onderwerp kan bestuderen. Zo hoef je dus nooit theorie door te nemen die je al kent.
  • Laagdrempelig: je kunt de programma’s volgen waar en wanneer het jou uitkomt, via onze online leeromgeving of app.
  • Maatwerk mogelijkheden: we passen de door DSI voorgeschreven onderwerpen graag voor je aan, zodat ze aansluiten bij wat er in jouw organisatie speelt.
  • Rapportage dashboard: via een gratis toegankelijk rapportage dashboard blijf je gemakkelijk op de hoogte van de voortgang van een groep cursisten.

Persoonlijk advies

Interesse in een praktische opleiding die jouw werknemers met plezier zullen volgen? Een inschrijving is zo geregeld. Neem contact met ons op, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Bel mij terug