Over The Ministry


The Ministry of Compliance is er voor financiële professionals die hun vakkennis up-to-date willen houden en op de hoogte willen blijven van wet- en regelgeving. Wij maken de vertaalslag van regels naar praktische handvatten en helpen je gemakkelijk te voldoen aan de wettelijke opleidingseisen. Onze opleidingen zijn actueel en verrijkt met praktijkvoorbeelden, podcasts en cases. Bij ons leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Zo maken de opleidingen je écht beter in je werk.

De dagelijkse praktijk van financiële professionals is al complex genoeg. Wij helpen je op een gemakkelijke manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Onze opleidingen zijn te volgen waar en wanneer jou uitkomt, in een aantrekkelijke online leeromgeving. Om vooraf je kennisniveau te kunnen bepalen start iedere e-learning met een nulmeting. Zo hoef je nooit theorie door te nemen waar je al bekend mee bent en blijft studeren effectief en efficiënt. Want leren hoort leuk te zijn. Zelfs als het verplicht is.

Ontwikkeld door experts

The Ministry of Compliance is een initiatief van Projective Group, specialist op het gebied van financiële wet- en regelgeving. The Ministry combineert een sterke vakinhoudelijke basis met een onderscheidende didactische aanpak. De consultants van Projective Group beschikken over ruime kennis en ervaring en weten hoe de dagelijkse praktijk van financiële professionals eruitziet. In de opleidingen wordt deze praktische kennis gecombineerd met de expertise van (externe) deskundigen.

Maatwerk

Wij vinden dat onze opleidingen praktische relevantie moeten hebben voor alle cursisten. We passen onze standaardprogramma’s graag voor je aan, zodat ze aansluiten bij wat er in jouw organisatie speelt.

Lees meer over het ontstaan van The Ministry

Bel mij terug