The Ministry


The Ministry of Compliance is de opleider voor financiële organisaties en professionals die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in hun vakgebied of hun vakbekwaamheid op peil willen houden, bijvoorbeeld omdat zij moeten voldoen aan de ESMA-richtsnoeren. The Ministry of Compliance biedt online Permanente Vakbekwaamheid Opleidingen voor de DSI-registers Treasury, Institutioneel en Beleggen. Dergelijke opleidingen zijn verplicht om de DSI-certificering te behouden.

Opleidingen zijn vaak te algemeen van aard en sluiten weinig aan op jouw praktijk of die van je medewerkers. Zonde van je tijd! Daarom hebben de opleidingen van The Ministry of Compliance praktische relevantie en spelen ze in op de actualiteit. The Ministry of Compliance verzorgt opleidingen voor medewerkers van financiële ondernemingen en ZZP-ers die werken in de financiële dienstverlening, bijvoorbeeld bij een aan DSI deelnemende financiële onderneming. Opleidingen die aansluiten bij de praktijk en leuk zijn om te volgen, met actuele lesstof in een aantrekkelijke online leeromgeving.

The Ministry of Compliance is een initiatief van Charco & Dique, specialisten op het gebied van financiële wet- en regelgeving. Voor financial professionals, dóór financial professionals.