DSI

The Ministry of Compliance komt begin 2021 met opleidingen voor DSI Beleggen Institutioneel

Per 1 februari 2021 stopt de Vrije Universiteit (VU) met het aanbieden van door DSI geaccrediteerde examens voor de certificeringen Beleggen Institutioneel. The Ministry of Compliance neemt het stokje over.

Voldoen aan ESMA-richtsnoeren

Sinds januari 2018 zijn de European Securities & Markets Authority (ESMA)-richtsnoeren van kracht. Deze richtsnoeren stellen strenge eisen op het gebied van kennis en vakbekwaamheid aan professionals die klanten adviseren of informeren over beleggingen. Om aan de regelgeving te kunnen voldoen en hun functie te mogen uitoefenen, kunnen medewerkers binnen het institutionele domein tot 1 februari 2021 de VU-examens ‘Advice Institutional’, ‘Inform Institutional’ of ‘Deficiency Institutional’ afleggen. Vanaf begin 2021 kunnen zij de benodigde examens ook behalen bij The Ministry of Compliance.

Logische vervolgstap

Wij bieden al PV-programma’s aan waarmee DSI-gecertificeerde professionals hun vakbekwaamheid op peil kunnen houden. Het aanbieden van een basisopleiding is daarom een logische vervolgstap. De opleiding is momenteel nog in ontwikkeling, en zal naar verwachting vanaf januari 2021 te volgen zijn, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van de opleidingen voor DSI Beleggen Institutioneel? Laat dan hier je gegevens achter.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.

Bel mij terug