Vacature: Opleidingsontwikkelaar The Ministry of Compliance

Heb je verstand van beleggen en wil je jouw kennis inzetten om mooie opleidingen te schrijven?

The Ministry of Compliance, opleidingsinstituut voor financiële professionals, is sinds de start in 2020 hard gegroeid en onze ambities zijn groot. Daarom zoeken wij versterking.

Mark van de Weijer: ‘In een klein, enthousiast team ontwikkelen, beheren, verkopen en organiseren wij opleidingen op de vakgebieden beleggen en compliance. Wij werken nauw samen – ook met onze collega’s, allemaal gedreven specialisten – en hebben elk onze eigen aandachtsgebieden. Korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid vinden wij belangrijk, net als een goede sfeer, en samen pakken we op wat er moet gebeuren.’

Onze missie? De dagelijkse praktijk van financiële professionals een stukje simpeler maken. Dit doen wij met onze e-learning opleidingen en fysieke trainingen in de Nederlandse en Engelse taal, waaronder alle Permanent Vakbekwaam-programma’s van DSI en de Institutioneel beleggen opleidingen. Onze opleidingen zijn actueel en verrijkt met video’s en praktijkvoorbeelden in een aantrekkelijke leeromgeving. Want leren hoort leuk te zijn. Zelfs als het verplicht is.

The Ministry of Compliance is een initiatief van de Risk & Compliance tak van Projective Group (voormalig Charco & Dique), specialist op het gebied van financiële wet- en regelgeving.

 

Projective Group is een vooraanstaand adviesbureau voor de financiële sector dat gespecialiseerde oplossingen biedt op het gebied van Data, Payments, Pensions & Insurance, Risk & Compliance, Talent en Transformation. Onze Risk & Compliance practice bestaat uit ervaren professionals met diverse achtergronden, waaronder toezichthouders, accountants, juristen, compliance officers, risk managers, advocaten en consultants.

 Wij werken nauw samen – ook met onze collega’s, allemaal gedreven specialisten – en hebben elk onze eigen aandachtsgebieden.

Oké, ik ben geïnteresseerd, wat kan ik verwachten?

  • Een goed salaris met een variabel component en een bedrijfsbonus.
  • Geen micromanagement, geen kantoorpolitiek, wij hebben een platte structuur.
  • Goede benefits; pensioen, bonus, een opleidingsbudget en sociale events.
  • Kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je carrière voort te zetten.
  • Een aanzienlijk jaarlijks opleidingsbudget.
  • IT-budget voor een laptop naar keuze etc.
  • Een gezonde balans tussen werk en privé, met een hybride mix van werken op kantoor en thuiswerken.
  • Moderne kantoren in Amsterdam en Driebergen.

Oké, ik ben overtuigd; wat gebeurt er hierna?

Je kunt direct solliciteren via deze link. Vragen over de functie? Neem dan vrijblijvend contact op met  recruitment@projectivegroup.com.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.

Bel mij terug