DSI

DSI accrediteert Compliance Officer opleiding van The Ministry of Compliance

De Compliance Officer opleiding van The Ministry of Compliance (TMoC) is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van DSI. The Ministry of Compliance, dat eerder al een accreditatie verkreeg voor alle Permanent Vakbekwaam programma’s en de opleidingen voor de registers Adviseren en Informeren Beleggen Institutioneel, is daarmee de vijfde aanbieder van een door DSI geaccrediteerde opleiding voor de compliance professional.

Kort gezegd houdt de accreditatie in dat de inhoud en de toetsing van de opleiding is beoordeeld en voldoet aan de normen van DSI. Na afronding van de Compliance Officer opleiding van TMoC voldoen professionals daarmee aan de opleidingsvereisten voor de DSI-certificering DSI Compliance Professional – één van de vereisten voor opname in het gelijknamige register. Daarnaast mogen geslaagden van de opleiding de titel ‘Qualified Compliance Officer’ voeren.

De opleiding van TMoC is een praktische opleiding die professionals klaarstoomt voor een functie als Compliance Officer; geen ‘one size fits all’ benadering, maar met voldoende aandacht voor de specifieke kennis en ervaring en de omgeving waarin de cursist werkt. Dat maakt de opleiding van TMoC uniek. ‘’We kunnen de opdrachten toespitsen op onze eigen werkomgeving, waardoor ze direct bruikbaar zijn in onze dagelijkse praktijk,’’ zegt een van de cursisten hierover. Bovendien is het de eerste Compliance opleiding in Nederland die ook in het Engels te volgen is.

Meer weten?

De tweede groep cursisten gaat in september 2021 van start met de Compliance Officer opleiding. De inschrijving voor deze groep is nog geopend. Voor meer informatie kun je de cursusomschrijving van de Compliance Officer opleiding lezen, of de brochure downloaden.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.

Bel mij terug