Digitale weerbaarheid

De financiële dienstverlening verschuift in rap tempo naar digitaal en mobiel. Om het vertrouwen in het financiële systeem te behouden en economische groei te waarborgen, wordt digitale weerbaarheid daarom steeds belangrijker. Bovendien begint het Europese wettelijk kader dat voor meer digitale weerbaarheid moet zorgen steeds vastere vormen aan te nemen. In januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Dit is een pakket aan maatregelen dat digitale innovatie in de financiële sector moet bevorderen, en tegelijkertijd de daaruit voorvloeiende risico’s moet beperken.

Digitale weerbaarheid trainingen

Awareness

AVG Awareness

Online
1-2 uur
per direct
NL, EN
Awareness

Cyber Security Awareness

Online
1-2 uur
per direct
NL, EN
Awareness

DORA Awareness

Online
2-3 uur
Per direct
NL, EN

De wet vereist dat alle bedrijven stand kunnen houden tegen verschillende soorten ICT-disrupties en -dreigingen. Een van de manieren waarop zij dat moeten doen, is door medewerkers en beleidsbepalers hierover op te leiden, zodat zij deze dreigingen leren herkennen en voorkomen. Onze opleidingen helpen je hierbij.

Persoonlijk advies

Interesse in een praktische opleiding die jouw werknemers met plezier zullen volgen? Een inschrijving is zo geregeld. Neem contact met ons op, en wij gaan direct voor je aan de slag.

Bel mij terug