Permanente Educatie (PE) voor accountants in business


Om je werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren moet je als accountant voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Je kennis en vaardigheden dien je aantoonbaar bij te houden door middel van Permanente Educatie (PE). In 2019 heeft De Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) een nieuw PE-model ontwikkeld om te toetsen of accountants aan de regels voldoen. Per januari 2021 gaat dit nieuwe model ook voor accountants in business gelden.

Meer over de nieuwe PE-regels

PE opleidingen voor accountants in business

Onze opleidingen bieden praktische handvatten waar je écht iets mee kunt in de dagelijkse praktijk. Je kunt onze e-learnings volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Accountants in business kunnen bij ons de volgende opleidingen volgen:

  1. DSI Compliance Professional: dit programma voor compliance professionals is ontwikkeld om de DSI certificering te behouden. Maar ook voor accountants in business bevat de e-learning interessante onderwerpen, zoals AMLD5, de ESMA-guidelines en fiscale integriteit.
  2. AVG Awareness: deze e-learning helpt je jouw kennis van de privacyregels op te frissen. Na afronding weet je in de praktijk om te gaan met persoonsgegevens, datalekken en de rechten van betrokkenen.
  3. Wwft Awareness: deze e-learning geeft inzicht in de aangescherpte Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Na afronding weet je de Wwft-regels in de praktijk na te leven en kun je een bijdragen leveren aan het voorkomen van witwassen en het financieren van terrorisme.
  4. Cyber Security Awareness: deze e-learning geeft je een duidelijk beeld van wat cybercriminaliteit inhoudt. Je leert te voorkomen hoe je hierin betrokken raakt en leert hoe je de ‘human firewall’ van jouw organisatie kunt versterken.
  5. Fiscale Integriteit Awareness: deze e-learning biedt inzicht in de wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van fiscale integriteit.

Persoonlijk advies

Wil je weten welke opleiding(en) aansluiten op jouw persoonlijke leerbehoeften, of achterhalen aan welke eisen jij moet voldoen? Onze learning consultants helpen je graag. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, of bekijk de mogelijkheden voor maatwerk opleidingen.

Contact

Bel mij terug